Zakelijke dienstverlening

De Time Management Planner – 10 tips om productief te zijn in je carrière

timemanagement training

De Time Management Planner – 10 tips om productief te zijn in je carrière

"The Time Management Planner: tien tips om productief te zijn op kantoor en thuis" door Jane Wagna, is een boek van 101 pagina's dat een complete, stapsgewijze handleiding voor tijdbeheer biedt. In de kern bestaat het boek uit tien 'tien geheimen' van timemanagement, elk gericht op een specifiek aspect van timemanagement, variërend van prioriteiten tot het belang van het stellen van doelen. De tien tips zelf zijn zeer nuttig en bieden een kader voor toekomstige planning van tijdbeheer. Daarnaast bevat het boek veel case studies en hypothetische situaties voor verdere discussie.

De tien hierboven beschreven tips vormen de basis van deel I van de Time Management Planner en worden hier nader toegelicht. In dit deel I ligt de nadruk op waargenomen controle over tijd, met de nadruk op hoe men die controle kan gebruiken om de productiviteit te verhogen en de efficiëntie te verbeteren bezoek de site. Een aspect van waargenomen controle is tijdmanagementtraining, aangezien dit het eerste deel van de strategie is. Een ander aspect is het stellen van doelen, waarbij het doel wordt bereikt in het proces van het bereiken van die doelen.

Deel II van de serie Time Management Planner richt zich op de implementatie van timemanagementstrategieën. De volgende twee delen zullen deze strategieën verder onderzoeken. In deel III ligt de nadruk op de implementatie van timemanagementtraining. Dit deel zal studenten trainen in de specifieke tijdmanagementvaardigheden die nodig zijn om de strategieën met succes op hun eigen werkplek te implementeren. Ten slotte, om de tijdmanagementvaardigheden die worden beschreven in de Time Management Planner – Voordelen van afstandsonderwijs en de Time Management Planner effectief toe te passen, worden studenten aangemoedigd om cursussen op afstand of tijdmanagementvaardigheden te volgen.

Klik door naar de website: https://mentormax.nl/