Woningen

Hoeveel visgraatlaminaat heb je nodig?

Hoeveel visgraatlaminaat heb je nodig?

visgraat laminaat

Als u van plan bent een visgraatlaminaatvloer te leggen, moet u weten hoe u kunt berekenen hoeveel u nodig heeft. Terwijl standaard laminaatvloeren vrij eenvoudig te meten zijn, is visgraatvloeren een beetje lastiger. Om de totale vierkante meters van de kamer te berekenen, vermenigvuldigt u de lengte en breedte. Voor een kamer van 20 bij 10 voet zou bijvoorbeeld tweehonderd vierkante voet vloer nodig zijn. Om de juiste hoeveelheid visgraatlaminaat te vinden, berekent u de oppervlakte van de kamer door de lengte en breedte te vermenigvuldigen.

Visgraat laminaatvloeren zijn populair geworden vanwege de veelzijdigheid en eenvoudige montage De legexpress – laminaat vloer pvc vloer & lamelparket Vloer – De legexpress. Lichte tinten visgraatvloeren zijn zowel trendy, functioneel als duurzaam. Het is een geweldige vloerkeuze voor gangen en keukens, omdat ze een natuurlijke stroom tussen kamers creëren. Om de vloer te beschermen tegen vocht en slijtage kunt u een visgraatvloer leggen met een vochtwerende ondervloer. Eenmaal gelegd is een visgraat laminaatvloer zeer onderhoudsvriendelijk.

De zigzagpatronen van visgraatlaminaat voegen flair en opwinding toe aan kamers. Dit legpatroon is afhankelijk van de breedte en opstelling van de spijlen en van het gebruikte materiaal. Bovendien creëert het zigzageffect de illusie van beweging. Hoewel het niet wordt aanbevolen voor gebruik in elke kamer, kan het een kamer ruimer en eleganter laten lijken. Ook in grote hallen of exclusieve schoenenwinkels kun je dit type vloer toepassen.

Klik hier: Leg Express