Afvalverwerking

Huur een container en krijg wat draagbare opslag

Huur een container en krijg wat draagbare opslag

"huur een container -", op het bord aan de overkant van de straat staat, "u krijgt de beste commerciële opslagcontainers op de markt in handen!" leest het bord. Aan de overkant tekent een andere ondernemer papieren om een container te huren voor zijn nieuwbouwproject. Aan de andere kant van de stad in West Vancouver zoekt een moeder- en popbedrijf dat tijdelijke opslag nodig heeft een container voor een deel van haar benodigdheden voordat de bouw van hun nieuwe winkel begint.

huur een container

"We hebben in twee maanden tijd twee meter wit vinyl gehuurd! Hoe zijn we eraan gekomen? Easy, een verhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van opslagcontainers. We vertelden hen op wat voor soort bouwplaats we van plan waren de container te gebruiken en ze gaf ons verschillende opties van verschillende fabrikanten", zegt Jennifer Layne, eigenaar en manager van een lokaal containerverhuurbedrijf.

Jennifer is al meer dan vijftien jaar actief in draagbare opslagcontainers en ze heeft nog nooit een slechte ervaring gehad met haar opslageenheden huren kuis. De reden waarom ze nog steeds veel van haar draagbare opslagcontainers heeft, is vanwege hoe goed het verhuurbedrijf is. Ze zou de draagbare opbergers niet inruilen voor een ander type draagbare opberger. "De prijs is redelijk en de duurzaamheid spreekt voor zich. Als mijn kinderen iets nodig hebben, brengen ze het gewoon terug naar mijn opslagruimte", zegt Jennifer.

Klik door naar de website: https://afzetbak.nl/