Hoe u de beste honing kiest

Honing

Hoe u de beste honing kiest

Honing is een zoete, kleverige substantie die in de meeste recepten kan worden gebruikt als vervanging voor suiker. Het is ook een natuurlijk antibacterieel middel, dat kan helpen beschermen tegen de ontwikkeling van gastro-intestinale infecties.

Het is een heerlijke toevoeging aan yoghurt, dranken en andere gerechten. Het bevat echter veel calorieën, dus zorg ervoor dat u het met mate consumeert. Het is ook een bron van suiker, dus het wordt niet aanbevolen voor mensen met diabetes type 2 of hartaandoeningen.

Koop rauw en lokaal – Maak er een punt van om honing van lokale imkers te kopen. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw honing echt puur is, het resultaat van het werk van echte bijen.

Zoek naar een etiket met de tekst "rauw" of "ongepasteuriseerd" op de voorkant en controleer de achterkant van de fles om er zeker van te zijn dat de honing die je koopt alleen pure honing bevat Natuurlijk Westland honig kopen. Veel in massa geproduceerde honing ondergaan een proces dat pasteurisatie wordt genoemd en dat vaak wordt uitgevoerd bij extreem hoge temperaturen, waardoor de voedingsstoffen en enzymen in de honing kunnen worden vernietigd.

Kies een lokale imker die zich inzet voor de gezondheid van hun bijen en de omgeving waarin ze leven. Dit levert honing van betere kwaliteit op, die waarschijnlijk vrij is van chemische residuen, schimmels en schimmels.

Proef een verscheidenheid aan verschillende soorten honing om te zien welke het beste bij uw smaak past. De smaak van honing hangt af van de bloemen die de bijen bezochten toen ze stuifmeel verzamelden om de vloeistof te produceren.

Meer info over dit artikel: Natuurlijk Westland